Banner 980x90

Šogad Uguns Nakti Vienkoču parkā apmeklējuši aptuveni 5000 cilvēku 

Foto: Anita Gušča/ Cesis24.lv
Foto: Anita Gušča/ Cesis24.lv
Sestdien, 1.oktobrī Vienkoču parkā notika gadskārtējā Uguns Nakts, kas ir gaismas un noskaņu vakars. Pasākumu šogad apmeklējuši ap 5000 cilvēku, kas ir lielākais skaits, kāds jebkad bijis, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja no Vienkoču parka veidotāja Riharda Vidzickis.

"Laika apstākļi "nospēlēja" savu, tāpēc arī cilvēki pasākumā bija tik daudz. Šī gada Uguns Nakts bija izdevusies ļoti pozitīva un laba. Protams, ir nākušas atsauksmes no cilvēkiem, kas pasākumu nav sapratuši, kas vēlējās pasākuma vadītāju vai ko tādu, bet tā nav mūsu filozofija. Mēs vēlamies, lai tas būtu tāds vakars, kur gaismas mežs ir pats galvenais un ap to notiek dažādas aktivitātes. Papildus tam ir uguns šovs un uguns rituāls," par aizvadīto pasākumu stāsta Vidzickis.

Uguns Nakts mērķis ir vienu īso rudens dienu padarīt ilgāk gaišu, dot iespēju uzlādēt sevi ar sveču gaismu un siltumu ziemas tumšajam periodam, lai būtu vieglāk sagaidīt pavasari.

Vaicājot, vai nākamajos gados plānots pasākuma ietvaros kaut ko mainīt, parka veidotājs atklāj, neko  krasi nav plānots mainīt: "Pasākuma koncepts visus gadus ir palicis tāds pats. Mūsu mērķis nekad nav bijis, iegūt pēc iespējas lielāku apmeklētāju skaitu. Mērķis ir, lai brauc cilvēki, kas to saprot. Tāpat ir cilvēki, kas brauc sesto vai septīto gadu pēc kārtas un ir ļoti apmierināti."

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Vienkoču parkā aizvadīta gadskārtējā Uguns Nakts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)