Banner 980x90

Žagarkalnā notiks slopestyle sacensības "Boards.lv OPEN"

Baltijas snovbordisti un frīstaila slēpotāji atklās sacensību sezonu Latvijā sestdien 22.decembrī, pulcējoties uz starptautiskās tūres slopestyle sacensībām "Boards.lv OPEN" Žagarkalnā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pasākuma organizatori.

"Boards.lv OPEN" ir otrais "Monster Energy Ride in Baltics`13" tūres posms, kas norisināsies 22.decembrī "Okartes snovparkā", Žagarkalnā, Cēsīs. Tūres ietvaros plānoti astoņi sacensību posmi Baltijas valstīs, iekļaujot valstu nacionālos čempionātus.

Pēc tūres pirmā posma Lietuvā līderu pozīcijās kopvērtējumā atrodas vairāki braucēji no Latvijas, tajā skaitā Latvijas izlases snovbordists Toms Petrusevičs un pagājušā gada Ride in Baltics`12 tūres čempions frīstaila slēpošanas grupā Edvards Lansmanis.

Katrs no astoņiem tūres posmiem iekļauj arī "AERODIUM Fly High" sacensības, kurās šoreiz piedalīties varēs tikai meitenes, lai noskaidrotu Baltijas valstu augstāko "lidotāju"!

Nākamais tūres posms norisināsies 19.janvārī Ignalinā, Lietuvā, www.rideinbaltics.eu.

Video tīzeris: http://vimeo.com/55436802   
Vairāk informācijas: http://www.rideinbaltics.eu/boards-lv-open/   
Dalībnieku reģistrācija: http://www.rideinbaltics.eu/online-registration/   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)