Banner 980x90

Vinda noslēdz apjomīgu ūdensapgādes un kanalizācijas rekonstrukcijas un izbūves līgumu

7.jūlijā Cēsu pilsētas SIA Vinda" noslēdza pēdējo no trijiem un apjomīgāko ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu rekonstrukcijas un izbūves līgumu projekta "Cēsu ūdenssaimniecības attīstības III kārta" Nr.3DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/002 ietvaros.
Būvdarbu līgums Nr.5.1 "Ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūve un rekonstrukcija Puķu ielas rajonā, Ķiršu ielas rajonā, Līgatnes-Viestura ielu rajonā, Avotu-Gaujas ielas rajonā, R.Blaumaņa ielas rajonā, Celtnieku ielā, Gaujaslīču ielā, Briežu ielā, Piebalgas-Raiņa ielās, KSS izbūve Egļu, Piebalgas un Mūrlejas ielās un datu savākšanas, pārraidīšanas un kontroles sistēmas (SCADA/AVS) izbūve ūdensapgādes sistēmai, III pacēluma ūdens sūkņu stacijas ēkas remontdarbi, 2 urbumu tamponāža".
{baneris}
Līguma kopējā summa ir 2 miljoni latu. Līguma izpildītājs - SIA "Water Ser". Projekta "Cēsu ūdenssaimniecības attīstības projekta III kārta" galvenais mērķis ir vides kvalitātes saglabāšana, aizsardzība un uzlabošana. Tā rezultātā pieeja kvalitatīviem ūdenssaimniecības pakalpojumiem tiks nodrošināta 95% Cēsu pilsētas iedzīvotāju. Projekta kopējās plānotās izmaksas sastāda 6,8 miljonus latu. Eiropas Savienības Kohēzijas fonda un valsts budžeta līdzfinansējuma saņēmējs ir Cēsu pilsētas SIA "Vinda". Latvijas Republikas Vides ministrija nodrošina projekta administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)