Banner 980x90

Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks koncerts "Rudens Ārijas"

Foto: LETA
Foto: LETA
Sestdien, 15.oktobrī, plkst.19.00 Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks koncerts "Rudens Ārijas" ar Ingu Šļubovsku Kancēviču, Ditu Krenbergu un Agnesi Eliņu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Tāpat paredzēta pirmskoncerta saruna, ko vadīs muzikologs Orests Silabriedis. Saruna notiks plkst.18.00 Kamerzālē. Programmā: A. Kalniņš, L. Gustovska, J. Mediņš, I. Zemzaris, B. Skulte, P. Vasks, A. Maskats un P. Plakidis.

Koncertā skanēs latviešu komponistu vokālā un instrumentālā kamermūzika, uzsvaru liekot uz Raiņa un Aspazijas gadā sacerētajiem darbiem – Ingmara Zemzara "Trīs Aspazijas dzejoļi soprānam un klavierēm" un Lauras Gustovskas dziesmu cikls "Sensistences" ar Aspazijas dzeju. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī tādu latviešu komponistu kā Alfrēda Kalniņa, Jāņa Mediņa, Bruno Skultes, Pētera Vaska un Artūra Maskata mūziku. Koncertu publikai atskaņos šobrīd viena no pazīstamākajām Latvijas jaunās paaudzes pianistēm Agnese Egliņa, izcilā flautiste Dita Krenberga un Latvijas Nacionālās operas soliste-soprāns Inga Šļubovska Kancēviča.

Organiztaori informē, ka koncerts nav paredzēts pirmsskolas vecuma bērniem. Koncerta laikā darbosies "venden" bērnu istaba.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)