Banner 980x90

Video: Rīgas "Dinamo" piekāpjas Helsinku "Jokerit" 3:4

Pirmdien, 24.novembrī, pārtrūka Rīgas "Dinamo" četru uzvaru sērija, jo savā laukumā ar 3:4 (3:1, 0:2, 0:1) nācās piekāpties "Jokerit", ko līdz šim tā arī nav izdevies pārspēt.

Trešās trešdaļas sākumā Latvijas kluba vārtos stājās kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjērs, kurš tādejādi debitēja Latvijas komandas rindās, nomainot šosezon veiksmīgu sniegumu demonstrējošo Jakubu Sedlāčeku.

Spēles labākos momentus piedāvājam noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" treneri vārtsargu nomaiņu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Somijas komandu Helsinku "Jokerit" veikuši, lai sapurinātu komandu, pēc zaudētās cīņas atklāja rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)