Banner 980x90

Video: Rīgas "Dinamo" viesos piekāpjas "Spartak" hokejistiem

Foto no video
Foto no video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" svētdien, 27.septembrī, izbraukumā ar 2:3 (1:2, 0:0, 0:1) piekāpās Maskavas "Spartak", ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Rīdzinieku labā vārtus guva Tims Sestito un Miķelis Rēdlihs, bet "Spartak" rindās izcēlās Igors Radulovs, Igors Levickis un Dmitrijs Korobovs.

Cīņa iesākās abām komandā apmainoties ar uzbrukumiem, tomēr spēles rezultātu atklāt neizdevās. Mača ceturtajā minūtē viesi nonāca mazākumā, kad noraidījumu nopelnīja rīdzinieku aizsargs Oskars Cibuļskis. To izmantoja "Spartak", minūti vēlāk Radulovam atklājot mača rezultātu.

Rīgas "Dinamo" uzbrucēja Tima Sestito komentāru lasiet šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)