Banner 980x90

Varēs laicīgi iepazīsti SEB MTB maratona pirmā posma distanci

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Kalnu riteņbraukšanas seriāla SEB MTB Maratona rīkotāji aicina visus aktīvā dzīves veida piekritējus sezonu atklāt ar izmēģinājuma braucienu pa pirmā posma distanci Cēsis-Valmiera, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē organizatori.

Tradicionāli nedēļu pirms katra posma SEB MTB rīkotāji aicina visus izmēģināt un iepazīt trasi attiecīgajā posmā, jo katru gadu organizatori ievieš kādus jauninājumus. Pirmā posma izmēģinājuma brauciens risināsies sestdien, 16.aprīlī. Visi kalnu riteņbraukšanas entuziasti gaidīti starta vietā Cēsīs, Vienības laukumā, no kurienes plkst.12.00 tiks sākts ceļš uz Valmieru.

Pirms iepazīšanās brauciena rīkotāju pārstāvji informēs par jaunumiem, izmaiņām un atbildēs uz dalībnieku jautājumiem, lai sacensību dienā nebūtu neskaidrību.

Iepazīšanās braucienā sportisti kopīgi veiks "Virši-A" un "Mammadaba" distanci. Marķēta būs arī "Toyota Hybrid" distance, ko sportisti varēs veikt patstāvīgi.

SEB MTB Maratona jubilejas, 15.sezona sāksies svētdien, 24.aprīlī ar klasisko distanci Cēsis-Valmiera. "Toyota Hybrid" distancē sportisti veiks 55 kilometrus, "Virši-A" distancē – 44 kilometrus, bet "Mammadaba" distance būs 38 kilometri. Ar visu distanču trasēm var iepazīties sacensību mājaslapā velo.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)