Banner 980x90

"TTT Rīga" basketboliste: Mačam Cēsīs būs jānoskaņojas divreiz nopietnāk

Valsts čempionēm "TTT Rīga" komandai sestdien gaidāmajam Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) finālsērijas ceturtajam mačam izbraukumā pret "Cēsis" vienību būs jānoskaņojas divreiz nopietnāk, uzsvēra rīdzinieču basketboliste Kate Krēsliņa.

Kā zināms, "TTT Rīga" trešdien finālsērijas trešajā mačā savā laukumā ar 57:46 apspēlēja savu pēdējo gadu principiālāko pretinieci "Cēsis", sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

"Vēl nekas nav izcīnīts, jo jāaizvada sērijas nozīmīgākā spēle. Pirms šīs cīņas sapratām, ka viss sākas no jauna, jo sērijas rezultāts bija neizšķirts," aģentūrai LETA sacīja Krēsliņa. "Ģērbtuvē runājām, ka mums ir jādodas un "jāizkapā" uzvara, jo otrajā spēlē Cēsīs bija pazudusi mūsu nekaunība. Šodien tā atgriezās, turklāt arī aizsardzībā ielaidām mazāk par 50 punktiem."

"Abām komandām šajā spēlē nekrita metieni, taču mēs ar savu aizsardzību, iespējams, nogurdinājām pretinieces. Skrējām arī ātrajos uzbrukumos un dzinām tempu uz augšu. Treneris arī vienmēr saka, ka ir jāskrien un jāskrien, jo vienā brīdī sāncenses sāks pagurt," uzsvēra 19 gadus vecā basketboliste.

Krēsliņa uzsvēra, ka "TTT Rīgas" trumpis ir agresīva aizsardzība un tālmetieni.

"Taču, ja nevaram iemest trīspunktniekus, bet ir agresīva aizsardzība, spēle tik un tā mums var aiziet," uzskata Krēsliņa. "Tā kā nākamais finālsērijas mačs notiks Cēsīs, mums būs divreiz vairāk jānoskaņojas psiholoģiski. Lai gan esam sērijas vadībā ar 2-1, mums tas prātos ir jānoliek malā un par uzvaru jācīnās nākamajā spēlē. Jādodas un "jāizkapā" uzvara ar sirdi."

Šosezon regulārajā čempionātā abas komandas savā starpā tikās četras reizes, trīs panākumus gūstot "TTT Rīga" basketbolistēm. Savukārt, sākot ar 2006.gada oktobri, kad abu komandu sāncensība ieguva profesionālu raksturu, rīdziniecēm 62 mačos izdevies gūt 35 panākumus.

Abas vienības pirms šīs sezonas LSBL izslēgšanas spēļu finālsērijās sacentušās kopumā sešas reizes, katrai komandai triumfējot pa trim reizēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)