Banner 980x90

Stalbē demonstrēs izrādi bērniem "Detektīvi Minjoni"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

"Valmieras kinostudija" piedāvā muzikālu izrādi bērniem "Detektīvi Minjoni", 4.decembrī plkst.13.00 Stalbes Tautas namā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Pārgaujas novada pašvaldībā.
 

Ir pagājuši pieci gadi kopš "Valmieras kinostudija" piedāvā izrādes bērniem visā Latvijā. Ir bijušas draudzīgas satikšanās ar Šreku un Ēzelīti; ar draiskajiem pingvīniem, palaidnīgajiem Smurfiem, supervaroni Augustiņu, Madagskaras varoņiem, Dusmīgajiem putniem un krāšņajiem putniem no Rio. 

Šoruden apkārt pa Latviju ceļos bērnu tik ļoti iemīļotie Minjoni – detektīvi Minjoni. Tas ir stāsts par to, kā no kalendāriem pazudusi diena - svētdiena. Visi pasaules detektīvi to ir bez panākumiem meklējuši it visur  un pēdējā cerība ir uz detektīviem Minjoniem. Viņi nav paši gudrākie, bet veiksmīgākie noteikti. Tikai viņiem izdodas atrast pazudušo nedēļas dienu. Kā tas notiek? – Par to stāstīs muzikālā izrāde "Detektīvi Minjoni".

Izrādes režisors  Imants Strads, lomās Valmieras teātra aktieri un Rīgas viesmākslinieki.

Izrādes garums - 1 h (bez starpbrīža).
Mērķauditorija - bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem.
Ieejas maksa 1,00 eiro
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)