Banner 980x90

Šodien RTU un Cēsu novada pašvaldība parakstīs sadarbības līgumu

Šodien, 20.aprīlī, Cēsu novada pašvaldībā (Bērzaines ielā 5) plkst.11.00 Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Cēsu novada pašvaldība parakstīs jaunu sadarbības līgumu, kas paredz īstenot pasākumus augstākās tehniskās izglītības pieejamības veicināšanai Cēsu novada pašvaldības teritorijā, kā arī prezentēs projekta "Vidzemes inovāciju un uzņēmējdarbības centrs" attīstības plānus.
Saskaņā ar 2008.gada nogalē noslēgto sadarbības līgumu starp RTU un bijušā Cēsu rajona padomi, abi sadarbības partneri īsteno projektu "Vidzemes inovāciju un uzņēmējdarbības centrs" un projekta laikā veido mūsdienīgu biznesa centru, kas sekmē Vidzemes ekonomisko izaugsmi un inovāciju attīstību. Projekta gaitā tiek renovētas telpas Cēsīs, Poruka ielā 8, telpas Rīgā, Pulka ielā 3, Vidzemes reģionam ir izveidota uzņēmējdarbības, inovāciju un to attīstības stratēģija, kā arī aktivizēta uzņēmējdarbība un sadarbība ar ārvalstu sadarbības partneriem u.c.
{baneris}
RTU un Cēsu novada pašvaldība preses konferences laikā vēlas sniegt atskaiti par projekta laikā paveikto un iepazīstināt ar turpmākajiem plāniem.

Preses konferencē RTU rektors Ivars Knēts un Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders parakstīts sadarbības līgumu, kura mērķis ir īstenot brīvprātīgās iniciatīvas augstākās tehniskās izglītības pieejamības nodrošināšanu Cēsu novada pašvaldības administratīvajā teritorijā. Sadarbības līgums paredz jaunas aktivitātes, kas veicinās iedzīvotāju iespēju iegūt augstāko tehnisko izglītību Cēsu novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)