Banner 980x90

Skolēni dāvina pašdarinātas rotaļlietas BKUS mazajiem pacientiem

Trešdien, 19.maijā, plkst.13.30 Saulaino dienu bibliotēkā Cēsu pilsētas pamatskolas skolēni dāvinās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas mazajiem pacientiem pašdarinātas rotaļlietas un koncertu. 
Cēsu pilsētas pamatskolas 5.-9.klašu skolēni ciemojoties pie slimnīcas mazajiem pacientiem ne tikai dāvinās pašdarinātas rotaļlietas, kuras tika pagatavotas mājturības stundu ietvaros, bet sniegs arī nelielu koncertu, lai uzmundrinātu mazos pacientus.

Cēsu pilsētas pamatskolas direktora vietniece audzināšanas darbā - Līga Ciemiņa saka: "Ar lielu entuziasmu, skolēni atsaucās palīdzēt radīt prieku Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas bērniem. Tā tapa rotaļlietas un citas mīļmantiņas, lai iepriecinātu bērnus, kuri atgūst veselību. Paldies skolotājiem un skolēniem par šīs idejas realizāciju. Esam gandarīti par paveikto. Pateicamies bērniem, viņu vecākiem un skolotājiem par atbalstu visās akcijās".
{baneris}
Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Pedagoģijas dienesta vadītāja Indra Veismane uzsvēra, esam gandarīti, ka izglītības iestādes mudina skolēnus pievērsties sabiedriski lietderīgām norisēm un bērnos rada priekšstatu par labdarību, tādejādi skolas dzīvi veidojot interesantāku, krāsaināku un labestīgāku. Slimnīcas un pacientu vārdā, vēlos pateikties gan skolotājiem, gan skolēniem par atbalstu slimnīcas pacientiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)