Banner 980x90

Skolēni apmeklē Latvijas Jūras spēku patruļkuģi "Cēsis"

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas priekšvakarā Cēsu novada 7.-9. klašu skolēnu projektu konkursa 16 labāko darbu autori kopā ar saviem skolotājiem apmeklēja Latvijas Jūras spēku patruļkuģi "Cēsis", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Skolēni pārstāvēja Cēsu Valsts ģimnāziju, Jaunpiebalgas vidusskolu, Cēsu 2.pamatskolu un Dzērbenes vidusskolu.

Konkursu "Mans stāsts Latvijas vēstures grāmatā" organizēja Cēsu Valsts ģimnāzija sadarbībā ar Cēsu vēstures un mākslas muzeju. Tā norises laikā tika uzrakstīti pavisam 83 darbi par skolēnu ģimenes locekļu, radinieku vai vienkārši pazīstamu cilvēku likteņiem un devumu Latvijas Valsts neatkarības atjaunošanā un attīstībā. Patruļkuģa "Cēsis" apmeklējums bija konkursa uzvarētāju galvenā balva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)