Banner 980x90

Sapulcē spriedīs par Pastariņa skolas nākotni

Šovakar, 14.novembrī, uz Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolas padomes rīkoto kopsapulci aicināti ierasties arī visi Cēsu novada pašvaldības deputāti. Sapulces gaitā vecāki un pedagogi iecerējuši deputātus pārliecināt, ka skola nav jāreorganizē un tās darbība jāturpina, vēsta laikraksts "Druva".

"Spriešana par šo tēmu novada domē notiek jau gadus četrus, jo tagadējo trešklasnieku vecāki jau tad, kad bērni mācījās 1.klasē, vaicāja, kas notiks ar skolu. Taču oficiālā viedokļa toreiz nebija. Tagad tāds ir, bet novada dome, manuprāt, ir nokavējusi brīdi aicināšanai palīgos, kā plānot Cēsu skolu darbu," "Druvai" atklāj Inga Jurgena, Pastariņa sākumskolas skolotāja.

"Man ir 19, 13 un sešus gadus veci bērni. Tāpat kā pilsētas domei, arī man ir ļoti svarīgi, lai ikvienā vecumā Cēsīs var iegūt labu izglītību. Mieru sirdī radītu tas, ja pēc skolu apvienošanas saglabātos Pastariņa sākumskolas labā prakse jaunākajās klasēs bērniem radīt ļoti drošu mācību vidi. Svarīgi arī pieņemt politiskus lēmumus, lai Cēsīs līdzās ģimnāzijām pastāvētu tik spēcīga arodskola, ka jaunieši, ieguvuši profesiju, spētu iekļauties darba tirgū," spriež Cēsu Vecāku domes priekšsēdētāja Indra Kļaviņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)