Banner 980x90

Sākas dokumentu iesniegšana nepilna laika studijām Vidzemes augstskolā

No šodienas līdz 22.janvārim Vidzemes augstskolā (ViA) notiks dokumentu pieņemšana nepilna laika studijām profesionālajās koledžas, bakalaura un maģistra studiju programmās.
LETA jau iepriekš ziņoja, ka šīm studiju programmām studiju maksa salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu samazināta par 11% līdz 12%.

Nepilna laika studijas pirmā līmeņa profesionālajā augstākās izglītības studiju programmā ilgst 2,5 gadus, maksa noteikta 825 lati, ar 3% maksas pieaugumu otrajā gadā un 5% pieaugumu trešajā studiju gadā.

Profesionālā bakalaura līmeņa programmās nepilnā laikā jāstudē 4,5 vai piecus gadus, studiju maksa samazināta no 930 latiem gadā uz 825 latiem gadā, samazinot arī ikgadēju maksas pieaugumu no 10% uz 3% otrajā gadā, 5% trešajā gadā, 8% ceturtajā gadā un 10% piektajā gadā.
{baneris}
Studijas maģistra līmenī nepilnā laikā ilgst divus vai 2,5 gadus, studiju maksa no 1130 latiem gadā samazināta uz 998 latiem par studiju gadu, samazinot ikgadējo maksas pieaugumu no 10% uz 3% otrajā studiju gadā un 5% trešajā studiju gadā.

Pirmo reizi ViA nepilnā laikā tiek piedāvāts studēt "Grāmatvedības" pirmā līmeņa augstākās izglītības (koledžas) studiju programmā. Bakalaura līmenī nepilnā laikā, tāpat kā iepriekšējos gados, ViA piedāvā apgūt studiju programmas "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas" (e-studijas), "Tūrisma organizācija un vadība". Savukārt maģistra līmenī ViA piedāvā studiju programmu "Tūrisma stratēģiskā vadība".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)