Banner 980x90

Rīgas Dinamo pārbaudes spēles jūlijā aizvadīs Valmierā

Gatavojoties jaunajai Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonai, Rīgas "Dinamo" 24.jūlijā paredzēto spēli ar Toljati "Lada" vienību aizvadīs Vidzemes Olimpiskā centra hallē Valmierā, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv pavēstīja klubs.
Spēle ar Toljati klubu notiks Valmierā tādēļ, ka šajā laikā šīs vienības hokejisti Latvijā aizvadīs pirmssezonas treniņnometni. 

Kopumā pirms jaunās sezonas rīdzinieki aizvadīs deviņas pārbaudes spēles. Līdz 13.jūlijam "Dinamo" trenēsies Piņķos un Jūrmalā, bet pēc tam pārcelsies uz Valmieru, kur turpinās trenēties līdz 29.jūlijam. Šajā laikā paredzēta pārbaudes spēle arī ar Maskavas apgabala "Vitjaz", tā notiks 28.jūlijā. 

Pēc tam komanda atgriezīsies Piņķos, un nākamās pārbaudes spēles tiks aizvadītas jau 30. un 31.jūlijā pret Novosibirskas "Sibirj". Nākamo pārbaudes spēli rīdzinieki aizvadīs 3.augustā "Volvo" ledus hallē Rīgā, kad vēlreiz tiksies ar "Vitjaz". Laikā no 16. līdz 20.augustam "Dinamo" piedalīsies jau septītajā "Latvijas Dzelzceļa kauss" turnīrā "Arēnā Rīga", kurā piedalīsies arī Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars" un Minskas "Dinamo". Kad būs izspēlēts viena apļa turnīra, atbilstoši rezultātiem, rīdzinieki cīnīsies par pirmo vai trešo vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)