Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar Džeriņu, Meiju un Saulieti

Rīgas "Dinamo" hokeja klubs pagarinājis līgumu uz vienu sezonu ar trim uzbrucējiem - Andri Džeriņu, Gintu Meiju un Kasparu Saulieti.
Džeriņš rīdzinieku sastāvā ir spēlējis sešās iepriekšējās sezonās, kopā piedaloties 217 spēlēs (26+18). Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā piedalījās 52 spēlēs, kurās guva astoņus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 32 soda minūtes un lietderības koeficentu -2. Latvijas izlases sastāvā Andris Džeriņš spēlēja arī šī gada pasaules čempionātā Prāgā, piedaloties visās septiņās spēlēs (1+1), bet pavisam valstsvienībā viņš ir aizvadījis 95 spēles.

Meija "Dinamo" sastāvā ir spēlējis visās septiņās iepriekšējās sezonās, kopā piedaloties 273 spēlēs (27+31). Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā piedalījās 59 spēlēs, kurās guva deviņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 16 soda minūtes un lietderības koeficentu -3. Latvijas izlases sastāvā pavisam viņš ir aizvadījis 90 spēles.

Saulietim iepriekšējā KHL sezona bija pirmā "Dinamo" sastāvā, kurā 44 spēlēs viņš guva četrus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 25 soda minūtes un lietderības koeficentu +1. Saulietis Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī šī gada pasaules čempionātā Prāgā, bet pavisam valstsvienībā viņš ir aizvadījis 68 spēles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)