Banner 980x90

Rīgā noticis astotais starptautiskais Baltijas neirologu kongress

Publicitātes foto
Publicitātes foto

 No 24. līdz 26.septembrim, Rīgā pagāja starptautiskais neirologu kongress "Balcone" 2015.

Pilsētas informācijas portāls Riga24.lv noskaidroja, ka šis ir medicīnas jomā unikāls notikums, kas jau astoto reizi pulcēja vienkopus labākos neirologus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām Eiropas valstīm. Lekcijās un prezentācijās tika apskatīti plaša spektra teorētiski un praktiski neiroloģijas jautājumi.

Baltijas neirologu kongresa pārstāve Elina Purviske informē, ka kongresa programma piedāvāja ne tikai profesionālas tikšanās un diskusijas par aktuālajiem jautājumiem neiroloģijā, bet arī apmācības: kongresa ietvaros notika virkne lekciju, ko sagatavojuši pasaules vadošie neirologi no Francijas, Čehijas, Itālijas, Polijas un citām valstīm.

Kongresa BALCONE tradīcijas pastāv kops 1994. gada. 21 gada laikā tas no reģionāla izaudzis par starptautiska mēroga pasākumu, būtiski veicinot neiroloģijas nozares attīstību un kļūstot par vienu no vadošajiem nozares notikumiem Baltijas valstīs.

Baltijas valstis kongresā pārstāvēja tādi atzīti speciālisti kā: Evija Miglāne (kongresa BALCONE 2015 prezidente), Andrejs Millers, Guntis Karelis, Ināra Logina, Biruta Tilgale, Ilga Ķikule, Dalius Jatuzis (Lietuva), Pille Taba (Igaunija), Janika Kõrv (Igaunija).
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)