Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā pakalpojumi par pilnu maksu 

Foto no video
Foto no video

Rēzeknes slimnīcā  turīgākie par izmeklējumiem maksā paši, trūcīgākie, neejot savlaicīgi pie ārsta, slimnīcā nonāk jau ar ielaistām kaitēm

Lai Rēzeknes slimnīcā saņemtu valsts apmaksātus medicīnas pakalpojumus, nākas gaidīt garas rindas, šobrīd dažiem izmeklējumiem pieraksti tiek veikti jau uz nākamo gadu.

Medicīnas kvotu skaits, līdzīgi tāpat kā daudzās citās slimnīcās, ir palicis niecīgs. Šāda situācija medicīnas jomā atkārtojas jau gadu no gada. Rezultātā turīgākie par izmeklējumiem maksā paši, trūcīgākie, neejot savlaicīgi pie ārsta, slimnīcā nonāk jau ar ielaistām kaitēm. 

Plašāk skatieties LTV 1 sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)