Banner 980x90

Rajeckis: "Cēsu alus"/"Lekrings" trumpji ir trīs spēcīgas maiņas

"Cēsu alus"/"Lekrings" trumpji ir trīs līdzvērtīgas, nostabilizējušās un labi iespēlētas maiņas, ar ko konkurenti nevar lepoties, intervijā Latvijas Florbola savienībai (LFS) atzina vienībā spēlējošais "Elvi florbola līgas" februāra labākais spēlētājs Andris Rajeckis.

"Ir jāiegulda laiks, ja grib spēlēt augstā līmenī. Jātrenējas diezgan daudz," pauda A.Rajeckis, skaidrojot, ka tieši fiziskā sagatavotība nodala profesionālo sportu no amatieru sporta. "Ir tikai dažas komandas, kas nopietni strādā pie fiziskās sagatavotības. Spēlētāju attieksmē pret fizisko sagatavotību ir lielas rezerves."

Cesis24.lv jau vēstīja, ka svētdien "Cēsu alus"/"Lekrings" komanda viesos ar 9:3 pārspēja Kocēnu "Rubenes" vienību, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

"Pēdējos gados pret "Rubeni" gājis vieglāk nekā kādreiz, tāpēc vairs neiespringstam tik ļoti," stāstīja A.Rajeckis, par principiālākajiem pretiniekiem nosaucot otra pusfināla pāra "Lielvārdes" komandu un Mogo-RTU"/"Rockets" vienību. "Viegli, protams, pret "Rubeni" nav un nebūs. Mums tas ir jāsaprot."

Čempionāta izspēles kārtības būtiskākā izmaiņa ir tikai vienas finālspēles aizvadīšana par čempionu kausu un zelta medaļām. A.Rajeckis norādīja, ka šāda čempionāta noteikšanas kārtība Cēsu komandas florbolistiem nav parocīga.

"Pašam man labāk patiktu spēlēt finālsēriju, kurā varbūt nav jāsakrāj četras uzvaras, bet trīs. Vienu spēli var uztaisīt kaut vai vārtsargs, kam todien ir lielā diena, bet sērijā pretinieks ir jāapspēlē taktiski, tehniski, fiziski. Ja esi spēcīgāks, tad arī uzvarēsi visu sēriju," skaidroja "Cēsu alus"/"Lekrings" spēlētājs.

A.Rajeckis atklāja, ka pēc pēdējiem darbiem augstskolā plāno strādāt par treneri.

"Pagaidām plānoju strādāt tepat, Cēsīs, bet redzēs, kā viss izdosies un kā veidosies bērnu treniņgrupas," skaidroja aizvadītā mēneša labākais spēlētājs. "Gribu ne tik daudz iemācīt spēlēt, kā izaudzināt tos jauniešus. Vēlos ieaudzināt attieksmi pret darbu."

Ar A.Rajecki ierindā "Cēsu alus"/"Lekrings" pagājušajā mēnesī aizvadīja septiņas spēles, sešās no tām izcīnot uzvaru. Šo maču laikā florbolists izcēlās ar 11 vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

A.Rajeckis ar 30 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli 34 spēlēs ir komandas rezultatīvākais florbolists.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)