Banner 980x90

Rajecki nosauc par "Elvi florbola līgas" mēneša labāko spēlētāju

Par "Elvi florbola līgas" februāra labākajiem spēlētājiem nosaukti "Ķekavas" pārstāve Ieva Jurkāne un Andris Rajeckis no čempiones "Cēsu alus"/"Lekrings", informē Latvijas Florbola savienība (LFS).

"Ķekava" ar uzbrucēju Jurkāni sastāvā februārī piecās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras.

Šo piecu maču laikā Jurkāne izcēlās ar sešiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Ķekavas komanda regulārajā turnīrā ar 41 punktu izcīnīja otro vietu, turklāt tā kļuvusi par Kocēnu "Rubenes" pretinieci izslēgšanas spēļu finālā, jo pusfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pārspēja citu novada vienību "Bulldogs".

Jurkāne ar šosezon gūtiem 26 vārtiem un veiktām 20 rezultatīvām piespēlēm 22 mačos ir rezultatīvākā komandā.

Tikmēr vīriešu turnīrā par labāko nosaukts Rajeckis - ar viņu ierindā "Cēsu alus"/"Lekrings" pagājušajā mēnesī aizvadīja septiņas spēles, sešās no tām izcīnot uzvaru.

Šo maču laikā Rajeckis izcēlās ar 11 vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Cēsu komanda šobrīd aizvada Latvijas čempionāta izslēgšanas spēļu pusfinālu, kur sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-1 ir vadībā pret Kocēnu "Rubeni".

Rajeckis ar 30 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli 34 spēlēs ir komandas rezultatīvākais florbolists.

Balvas mēneša laureātiem šosezon tiek pasniegtas sadarbībā ar sporta preču mazumtirdzniecības tīklu "Sportland".

Tikmēr otrā pusfināla sērijā starp "Lielvārdi" un "Mogo-RTU"/"Rockets" komandu ir neizšķirts 2-2.

Čempionāta izspēles kārtības būtiskākā izmaiņa ir tikai vienas finālspēles aizvadīšana par čempionu kausu un zelta medaļām.

Janvāra izskaņā mazumtirgotājs "Elvi" kļuva par šī gada Latvijas florbola virslīgas ģenerālsponsoru. Noslēgtā līguma finansiālā puse netiek atklāta, tomēr ar tā palīdzību plānots nodrošināt visu čempionāta izslēgšanas turnīra spēļu translēšanu internetā, kā arī piedalīties U-19 izlašu sagatavošanā un līdzjutēju piesaistīšanā klubu spēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)