Banner 980x90

"Lagosa" – uztura bagātinātājs Tavu aknu veselībai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trekni ēdieni, alkohols, medikamenti, mazkustība – šīs ir tikai dažas no lietām, kas negatīvi ietekmē aknu veselību. Lai palīdzētu aknām tikt galā ar nepieciešamajiem uzdevumiem, tiek radīti dažādi uztura bagātinātāji aknām, un viens no tādiem ir "Lagosa" – mārdadzi saturošs preparāts.

Kāpēc nepieciešams rūpēties par aknām?
Būtībā aknas ir kā ķermeņa filtrs, kas neļauj ķermenī nonākt kaitīgām vielām. Papildus tam, aknas
- veic sintēzes funkciju, veidojot ogļhidrātus, taukus un olbaltumvielas;
- nodrošina termoregulāciju;
- piedalās dažādos citos regulācijas procesos, piemēram, holesterīna vielmaiņā.

Lai šīs un vēl virkne funkciju tiktu veiktas pilnvērtīgi, aknām jābūt veselām. Rūpēs par aknu veselību reizi gadā ieteicams veikt asins analīzes, taču uzlabot aknu veselību palīdz arī dažādi uztura bagātinātāji aknām, piemēram, "Lagosa".

"Lagosa" ir dabisks un uzticams preparāts
Lai gan aknām pašām piemīt spēja atjaunoties, dažkārt mūsu dzīvesveids un pārtikā, kā arī apkārtējā vidē esošās vielas būtiski palielina aknu slodzi. Lai tā nenotiktu, ieteicams lietot preparātu "Lagosa". Uztura bagātinātājam "Lagosa" piemīt vairākas priekšrocības:
- tas ir dabisks – "Lagosa" tiek izgatavots no sausā mārdadža ekstrakta, kas jau izsenis zināms savu ārstniecisko īpašību dēļ;
- tas veic dažādas aknu veselību uzlabojošas darbības – pilda aknu aizsargājošas funkcijas, veicina aknu šūnu atjaunošanos un vielmaiņas uzlabošanos, kā arī jaunu aknu šūnu veidošanos, pateicoties tā šūnu membrānu stabilizējošai, mikrocirkulāciju uzlabojošai, pretiekaisuma un antioksidatīvajai darbībai;
- tam ir zema toksicitāte, tādēļ preparātu "Lagosa" var lietot arī ilgstoši.

Mārdadzis aizsargā un atjauno
Jau vairākus gadsimtus medicīnā tiek izmantots mārdadzis, augs, kura dzimtene atrodas Vidusjūrā, Balkānos un Pireneju pussalā. Sākotnēji tas tika izmantots dažādu žultspūšļa un aknu slimību, kā arī melanholijas ārstēšanai. Pēcāk augu sāka lietot arī čūsku un insektu kodumu gadījumos, kā arī pēc saindēšanās ar sēnēm vai alkoholu. Kāds ir mārdadža noslēpums? Tā ir šajā augā esošā viela – silimarīns, kas
- aizsargā aknas no nevēlamām vielām;
- veicina jaunu aknu šūnu rašanos;
- uzlabo aknu šūnu struktūru un stimulē to vielmaiņu;
- nodrošina pretiekaisuma funkciju.

Kā lietot preparātu "Lagosa"?
Uztura bagātinātājs "Lagosa" spēj lieliski uzlabot gan aknu, gan kopējo veselību un labsajūtu. Vienā "Lagosa" tabletē ir 240 mg mārdadža augļu sausā ekstrakta. Tā lietošana ir ļoti vienkārša – pieaugušajiem jālieto viena tablete katru dienu.

Aknu veselībai izvēlies preparātu "Lagosa" – tas ir dabisks un efektīvs, kā arī pieejams lielākajās aptiekās. Taču neaizmirsti – pirms "Lagosa"  lietošanas nepieciešams konsultēties ar savu ģimenes ārstu! "Lagosa" ir uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)