Banner 980x90

"Fonoklubs" ziemu sagaidīs ar zaļumballi un "Apvedceļu"

Sestdien, 12.novembrī, Cēsu "Fonoklubs" centīsies atgriezties vasarā, pirmo reizi rīkojot zaļumballi, kurā uzstāsies "Transleiteris", dīdžejs Toms Grēviņš un vakara īpašie viesi – Latvijas kantrimūzikas pārstāvji "Apvedceļš".

"Rīkot zaļumballi vasarā ir pārlieku klišejiski, tāpēc mēs izlēmām to darīt novembrī, kad ārā ir brangi mīnusi, kupenas un apledojuši ceļi," pastāstīja pasākuma radošais direktors Lauris Mihailovs.

"Sagaidām, ka būs nelielas problēmas dabūt svaigas meijas, taču būsim atklāti – arī tās ir pārlieku klišejiskas. Sagaidām, ka pasākumu uzsildīs sanākušo cilvēku mirdzošās sejas, kvēlojošās sirdis un grupas "Apvedceļš" dziesma "Zemenes"," apcerīgi jūsmo Mihailovs.

Vēl bez "Apvedceļa" uz skatuves kāps repa duets "Transleiteris", savukārt par dejām līdz rītam gādās dīdžejs Toms Grēviņš. Sākums plkst.22.00; ieeja 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)