Banner 980x90

"Euroaptieka" atvērs jaunu aptieku Taurenē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Turpinot īstenot koncepciju par labas un profesionālas farmaceitiskās aprūpes ieviešanu visās "Euroaptiekās", ceturtdien, 3.decembrī, Vecpiebalgas novadā, Taurenes pagasta "Laurās" tiks atvērta jauna un mūsdienīga aptieka, pilsētas informāciajs portāls Cesis24.lv uzzināja uzņēmumā.

Tā būs pirmā aptieka ar "Euroaptiekas" zīmolu šajā apkaimē, kurā līdzās aptiekas preču klāstam tiks piedāvāti arī farmaceitiskās aprūpes pakalpojumi.

Taurenes "Euroaptiekas" atklāšana notiks 3.decembrī plkst.12.00. Aptieka (kas atrodas blakus veikalam "Elvi") strādās pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst.9.00 līdz plkst.18.00, un tā būs 51.aptieka, kas strādās "Euroaptiekas" tīklā.

Jaunā aptieka ir to 18 aptieku vidū, kas veidota saskaņā ar jauno "Euroaptieku" standartu. Tas paredz gaiši mēbelētas, plašas un ērtas telpas apmeklētājiem un darbiniekiem, kā arī īpaši veidotu tirdzniecības zāli, kur līdzās medikamentu plauktiem ir vieta arī higiēnas preču, uztura bagātinātāju un īpaši kvalitatīvas kosmētikas klāstam. Jaunais aptiekas veidols cilvēkiem palīdz labāk orientēties aptieku sortimentā, vieglāk un vienkāršāk izvēlēties preces un iegūt profesionālas konsultācijas savas veselības uzturēšanai.

"Euroaptieka" ir viens no lielākajiem aptieku tīkliem Latvijā, kurā strādā aptuveni 500 darbinieku. Zīmols pieder uzņēmumam "Euroapotheca", kuram kopumā ir vairāk nekā 400 aptieku Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, un Polijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)