Banner 980x90

Priekuļos naktī nolijuši 60 milimetri lietus

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Naktī no svētdienas, 26.jūnija uz pirmdienu, 27.jūniju pērkona lietusgāžu laikā Priekuļos nolijuši 60 milimetri lietus, savukārt Rīgā vēja ātrums brāzmās sasniedzis 23 metrus sekundē, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Priekuļos fiksētais nokrišņu daudzums, iespējams, ir bijis jūnija nokrišņu normas apmērā šai novērojumu stacijai.

Citus nokrišņu summa bijusi mazāka - Lielpēčos nolijuši 32 milimetri, Skrīveros 22 milimetri, Dobelē 16 milimetri un Rīgā 16 milimetri. Savukārt Latgalē lietus naktī nav bijis.

Visspēcīgākās vēja brāzmas fiksētas Rīgā, kur pusnaktī to ātrums sasniedzis 23 metrus sekundē. Citur brāzmas bijušas krietni vien mazākas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)