Banner 980x90

Pirmā Mongolijas pašvaldību oficiālā delegācija Latvijā izvēlas Līgatni

Foto: ligatne.lv
Foto: ligatne.lv

No 13. līdz 16.septembrim Līgatni apmeklēs Tsenkher pilsētas pašvaldības oficiālā delegācija. 

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Līgatnes novada pašvaldībā, Tsenkher (mongoļu: Цэнхэр) ir pašvaldība ar nedaudz vairāk par 5000 iedzīvotāju, kas atrodas Arkhangai provincē Mongolijas centrālajā daļā.

Vizītē ieradīsies Tsenkher pašvaldības vadītājs Ganbold Mangalžav kungs, pašvaldības administrācijas vadītājs Batžargal Batsuur kungs, pašvaldības administrācijas vadītāja vietnieks Erdenecog Hamjan kungs un Latvijas goda konsuls Mongolijā Bat Čainpong kungs.

Viesi vizītes laikā vēlas iepazīties ar Līgatnes pašvaldību, apmeklēt izglītības, kultūras un sporta iestādes, tikties ar pašvaldības vadību un uzņēmējiem, lai pārrunātu iespējamo sadarbību pārtikas pārstrādes un tūrisma jomā. Tāpat vizītes laikā viesiem izrādīsim mūsu galvaspilsētu Rīgu un organizējam tikšanos ar Latvijas pašvaldību savienības vadību.

Mongolijas pašvaldības delegācijas vizīte Latvijā ir vēsturisks notikums ne tikai Līgatnei, bet visai valstij kopumā, jo šī ir pirmā Mongolijas pašvaldību oficiālā vizīte Latvijā.

Mongolijas pašvaldības delegācijas vizīti Latvijā organizē Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas konsulāts Mongolijā, sadarbībā ar Latvijas Republikas vēstniecību Ķīnas Tautas Republikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)