Banner 980x90

Piedzīvojumu dāvanas bērniem īpašos svētkos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā iepriecināt mazos gaviļniekus svētkos? Protams, uzdāvinot tādu dāvanu, kas izraisīs prieku un sajūsmu bērna acīs. Bieži vien vecāki izvēlas ne tikai dažādas rotaļlietas, bet arī piedzīvojumu dāvanas bērniem, kas sniedz iespēju jautri pavadīt laiku. Vai tā būtu loka šaušana, šķēršļu parks vai izjāde ar zirgu, svarīgākais ir izvēlēties tādu dāvanu, kas atbilst bērna interesēm un ļauj iegūt jaunus un neaizmirstamus iespaidus.

Dāvanu kartes jaunas pieredzes iegūšanai
Meklējot dāvanas bērniem, viena no iespējām ir uzdāvināt dāvanu karti dažādām aktivitātēm, kas bērniem sniegs jaunu pieredzi un zināšanas. Piemēram, izglītojošas un jautras ekskursijas pa galvaspilsētas vēsturiskajām vietām, uz saldumu darbnīcām vai maizes ceptuvēm patiks ne tikai bērniem, bet būs interesantas arī vecākiem. Šāda veida dāvanas bērniem ir lielisks veids, kā apgūt ko jaunu un pavadīt kvalitatīvu kopā būšanas laiku ar ģimeni.

Ja vēlaties uzdāvināt savam bērnam dāvanu ar pievienoto vērtību, tad uzdāviniet iespēju apmeklēt dažādas apmācības un kursus. Balstoties uz bērna interesēm, meitenēm un zēniem patiks
- aizraujoši futbola treniņi;
- floristikas kursi bērniem;
- zīmēšanas un gleznošanas kursi;
- mūzikas nodarbības, piemēram, individuālās bungu vai citu mūzikas instrumentu nodarbības.

Labākā dāvana bērnam – jautri pavadīts laiks ģimenes lokā 
Kas gan var būt jautrāks par kopīgu atrakcijas parka vai piedzīvojumu šķēršļu parka apmeklējumu bērna dzimšanas dienā? Apmeklējot šādas izklaides vietas, visa ģimene gūs jaunus iespaidus, pozitīvas emocijas un enerģijas lādiņu visai turpmākajai dienai vai pat nedēļai. Lai sagādātu īpašu pārsteigumu bērnam viņa svētkos, Jūs varat izvēlēties atbilstošāko dāvanu karti lielākajā dāvanu karšu veikalā Latvijā DāvanuServiss.lv. 

DāvanuServiss.lv – iespēja uzdāvināt īstu piedzīvojumu
DāvanuServiss.lv ir lieliska vieta, kur meklēt dāvanas bērniem, jo šeit Jūs atradīsiet plašu un daudzveidīgu piedzīvojumu dāvanu karšu izvēli. Ja Jums nav ideju, kur sarīkot bērna dzimšanas dienas ballīti, tad DāvanuServiss.lv nāks palīgā. Šeit ir iespējams iegādāties dāvanu kartes:
- boulinga ballītēm;
- bērnu ballītēm Pirātu salā;
- dzimšanas dienas svinībām Etnogrāfiskajā muzejā;
- bērnu ballītei ar 3D elementiem.

Jūsu ērtībām DāvanuServiss.lv mājaslapā ir iespējams izvēlēties dāvanu kartes pēc cenas, dalībnieku skaita, reģiona, kurā dzīvojat, un pēc pakalpojuma sniedzēja. Uzdāviniet bērnam prieka pilnus brīžus, izvēloties kādu no piedzīvojumu dāvanu kartēm DāvanuServiss.lv! Vairāk informācijas meklējiet davanuserviss.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)