Banner 980x90

Pārgaujas novadā notiks sacensības medību šaušanā

29.septembrī, pēdējā sestdienā pirms dzinējmedību sezonas sākuma visi Cēsu puses mednieki aicināti uz Pārgaujas novada atklātajām sacensībām medību šaušanā. Sacensības notiks Straupes pagastā, Mārkulīču šautuvē, sākums plkst. 9.00, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Pārgaujas novada pašvaldībā.

Pieteikšanās uz sacensībām sestdienas rītā no plkst.8.00 līdz plkst.8.45. Papildu informācija pa tālr.29363936 (Vilnis Jaunzems) vai www.sasa.lv.

Sacensībās aicināti piedalīties individuāli dalībnieki un mednieku klubu komandas ne mazāk kā 3 dalībnieku sastāvā. Ja komandā vairāk par trim dalībniekiem, tad komandu vērtējumā tiks ieskaitīti trīs labāko dalībnieku rezultāti katrā šaušanas veidā.

Pamatsacensību disciplīnas komandu un individuālajā konkurencē:

* Šaušana ar gludstobra ieroci "skrejoša mežacūka 35m"
* Šaušana ar vītņstobra ieroci "stāvošs mērķis 100m"
* Šaušana ar gludstobra ieroci "Alojas ātršaušana"

Papildsacensību disciplīnas individuālajā konkurencē:

* amerikāņu traps
* "Mārkulīču skrejošā pneimatika"("skrejošs alnis 10m" ar pneimatisko ieroci) - var piedalīties arī līdzjutēji
* "Lecošās lapsas"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)