Banner 980x90

Notiks Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana

Foto: cesis.lv
Foto: cesis.lv

Otrdien, 27.oktobrī, plkst.10.00 Cēsu pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" aicina tūrisma uzņēmējus pulcēties uz rudens tikšanos Ruckas muižā.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, Cēsu pilsētas un apkārtnes tūrisma uzņēmēju sanākšanas galvenās tēmas būs pasākumi, gastronomija un serviss tūrisma kontekstā. Tikšanos ievadīs Ruckas muižas saimniece Ieva Goba pastāstot par mākslas rezidenču centra attīstību, savukārt Cēsu Kultūras centrs uzņēmējus iepazīstinās ar "Cēsīm 810" svinību iecerēm, uzklausīs ierosinājumus.

Rīgas – Gaujas reģions ar konceptu "Ar dabu šķīvī" 2017.gadā būs viens no Eiropas gastronomijas galamērķiem. Kādas iespējas un izaicinājumus tas varētu radīt prezentēs Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāve Anna Blaua, savukārt restorāna "Izsalkušais Jānis" saimnieks Guntars Kāpostiņš dalīsies pieredzē "dabas garšas" īstenošanā.

Uzņēmēja, Mg.oec. Jolanta Sausiņa, savā prezentācijā akcentēs servisa un kvalitātes līmeņa lomu tūrisma pakalpojumu sniegšanā. Tikšanās noslēgumā Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra vadītāja Andra Magone informēs par nākamā gada mārketinga aktivitātēm un sadarbības iespējām.

Dalībnieku pieteikšanās līdz 2015.gada 24.oktobrim plkst. 17:00, rakstot uz e-pastu info@cesis.lv vai zvanot pa tālruņiem 64121815, 28318318.

Programma:
09.40 – 10.00 Ierašanās un reģistrēšanās Ruckas muižā, Piebalgas iela 19
10.00 – 10.10 "Ruckas mākslas rezidenču centra aktivitātes", prezentē Ruckas muižas saimniece  Ieva Goba
10.10 – 10.30 "Cēsīm 810 programma un aktualitātes", prezentē "Cēsu Kultūras centrs" Kultūras menedžere Laura Bāliņa
10.30 – 11.00 "Rīgas – Gaujas reģions kā 2017.gada Eiropas gastronomijas galamērķis. Izaicinājums un iespējas",  prezentē Rīgas tūrisma attīstības biroja Sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Blaua
11.00 – 11.20 "Pieredze dabas garšas koncepta realizēšanā", prezentē restorāna "Izsalkušais Jānis" saimnieks Guntars Kāpostiņš
11.20 – 12.05 Uzkodu pauze, neformālas sarunas
12.05 – 12.30 "Servisa un kvalitātes vērtība tūrismā", prezentē uzņēmēja, Vidzemes Augstskolas Tūrisma stratēģiskās vadības absolvente, Mg.oec. Jolanta Sausiņa
12.30 – 12.50 "Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra aktualitātes", prezentē Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra vadītāja Andra Magone.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)