Banner 980x90

Naudas aizdevumi – ja nepietiek līdzekļu ikdienā nepieciešamām precēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Algas dienā lielākoties tiek saplānots, kādus pirkumus veikt šajā mēnesī, kam nauda jāatlicina primāri un kādām lietām varbūt nevajadzētu lieki tērēties. Lai kādi arī būtu centieni saplānot savu ikmēneša budžetu, mēdz gadīties, ka tas tomēr neizdodas vai arī pēkšņi gadās papildus neparedzēti izdevumi. Šādiem tēriņiem ir piemēroti naudas aizdevumi internetā.

Kā ietaupīt naudas līdzekļus ikdienā?
Katram var būt sava metode, kā samazināt ikdienas tēriņus, bet visa pamatā ir rūpīga plānošana. Tev vispirms ir jāsaprot, kas būs dārgākie pirkumi vai pakalpojumi šajā mēnesī, un vai ar esošo naudu pietiks. Kādam lielākā summa aiziet dzīvokļa īrei, transportam vai citiem izdevumiem. Ja Tu saproti, ka par kādu pakalpojumi regulāri pārmaksā, tad varbūt ir laiks meklēt līdzvērtīgus pakalpojumus pie cita uzņēmuma. Lai ietaupītu, varbūt Tev ir īstais laiks pārskatīt, cik naudas katru mēnesi izdod par
- mobilo pakalpojumu sniedzēju;
- televīzijas operatoru;
- pusdienošanu ārpus mājas vai darba vietas;
- frizieri vai kosmetologu un citiem pakalpojumiem.

Ikdienas paradumi ietekmē maciņa saturu
Tāpat ievērojami naudas līdzekļi varētu tikt ietaupīti, samazinot izklaides. Piemēram, iecienītā kinoteātra vietā ar draugiem ir iespējams sarīkot filmu vakaru mājās. Tāpat ierastā dienas ritma vietā – visur doties ar automašīnu – pastaigas pēc uz veikalu var doties kājām vai ar velosipēdu. Mainot savus ikdienas paradumus, budžetā pamanīsi pozitīvas izmaiņas jau pāris nedēļu laikā. Iekrāto naudu vari atstāt neparedzētajiem izdevumiem vai par to iegādāties kādu lielāku pirkumu, ko vēlies jau vairākus mēnešus. Situācijā, ja iecerētajam pirkumam tomēr pietrūkst dažu desmitu eiro, tad naudas aizdevumi internetā var palīdzēt īstenot Tavus mērķus. 

Izvēlies izdevīgu aizdevēju
Ja zini, ka Tev nepieciešams ātrais kredīts, vispirms izvērtē savu maksātspēju un aizdevēju. Piemēram, kādu summu aizdevējs ir gatavs izsniegt, kāda ir procentu likme? Piemēram, aizdevējs Ondo.lv piedāvā saņemt pirmo kredītu ar 100 % atlaidi komisijas maksai. Turklāt aizdevums tiek izsniegts bez ķīlas un galvotāja. Ja esi vecumā no 20 līdz 75 gadiem un ar atbilstošu maksātspēju, tad naudas aizdevumi no Ondo.lv var būt Tavā rīcībā apmēram desmit* minūšu laikā. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!


* 98 % gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)