Banner 980x90

Mājas sadzīves tehnika gardām maltītēm, koptai dzīves telpai un apģērbam 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Moderna sadzīves tehnika piedāvā plašas iespējas, aizstājot roku darbu, atvieglojot ikdienu un nodrošinot vairāk brīva laika. Mājas sadzīves tehnika un iekārtas ir lielisks asistents darbos, kas nodrošina ģimenes komfortu un apmierinātību ar dzīvi.

1a.lv interneta veikalā pieejamā sadzīves tehnika palīdz
- nodrošināt mājoklī spodrību un higiēnu;
- pagatavot gardas, veselīgas maltītes un uzmundrinošus dzērienus;
- uzglabāt svaigus pārtikas produktus;
- nodrošināt trauku tīrību;
- veikt apģērba mazgāšanu.

Virtuves sadzīves tehnika gastronomiskām baudām svētkos un ikdienā
Viens no ģimenes labsajūtas priekšnosacījumiem ir veselīgs, uzturvielām bagāts ēdiens, kas vienlaikus apvieno mājiniekus pie kopīgām maltītēm un sniedz priekpilnus brīžus. Labiekārtotā virtuvē, kas aprīkota ar tādu modernu sadzīves tehniku kā ledusskapis, saldētava, trauku mazgāšanas mašīna, cepeškrāsns, tvaika nosūcējs, kā arī parocīgiem un funkcionāliem virtuves piederumiem, ēdiena gatavošana ir aizraujoša un patīkama. Mājas sadzīves tehnika ļaus Tev virtuvē sarīkot kulinārijas svētkus:
- kafijas dzirnaviņas, piena putotāji un kafijas automāti aromātisku espresso, lates, kapučino dzērienu pagatavošanai svētdienas garajām brokastīm kopā ar draugiem;
- multivārāmie katli svaigām un veselīgām maltītēm, piemēram, mazuļa ēdiena pagatavošanai, mīklas raudzēšanai, zivju cepšanai;
- taukvāres katli fritētu kartupeļu, gaļas, dārzeņu vai sīpolu gredzenu pagatavošanai;
- ūdens filtru krūzes tīram ūdenim un brīnumgardām limonādēm;
- virtuļu, popkorna, jogurta, kēksu, cepumu, cukurvates aparāti, fondī trauki, makaronu un hotdogu gatavotāji tematiskām ballītēm;

Ikdienas darbus virtuvē atvieglos tādi instrumenti kā nažu asinātāji, korķviļķi, elektriskie naži, virtuves svari, vakuumpakošanas ierīces ēdiena uzglabāšanai u.c.

Sadzīves tehnika tīram mājoklim
Tīrā mājoklī vienmēr ir patīkami atgriezties pēc spraigas dienas darbā vai skolā, kā arī pavadīt brīvdienas un vakarus kopā ar tuviniekiem. Sakopta dzīvesvieta rada patīkamu mājīguma un omulības sajūtu. Interneta veikala 1a.lv piedāvātie mūsdienīgie putekļusūcēji ar sauso un mitro sūkšanas režīmu grīdu kopšanai, kā arī multifunkcionālās tvaika tīrīšanas iekārtas logu, paklāju, apģērba, mēbeļu, vannas istabu un virtuves iekārtu ​tīrībai palīdzēs Tev uzkopt dažādas virsmas bez piepūles.

Piederumi un sadzīves tehnika koptam un elegantam apģērbam
Kvalitatīva apģērbu kopšanas tehnika un piederumi ļauj ilgāk uzturēt Tavas drēbes labā stāvoklī. Glīts un kopts apģērbs palīdz nodrošināt gan komfortu, gan korektu tēlu un izskatu jebkurā dzīves situācijā. Apģērba uzturēšanai un kopšanai interneta veikals 1a.lv piedāvā
- veļas mašīnas, gludekļus, stabilus gludināmos dēļus, kā arī gludināšanas sistēmas jebkura apģērbu veida gludināšanai;
- pūku noņēmējus, kas atjauno novalkāta apģērba izskatu;
- daudzfunkcionālas šujmašīnas, kas ļauj ne vien salabot  bojātu apģērbu, bet arī radīt jaunus un oriģinālus tērpus.

Izbaudi gardas maltītes un sakoptas vides radīto komfortu, ļaujot mūsdienīgai sadzīves tehnikai no 1a.lv strādāt Tava vietā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)