Banner 980x90

LED gaismas galdi – akcents gada nogales ballītei!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai visnotaļ ierastu Ziemassvētku balli padarītu spilgtāku, pasākuma rīkotājiem krietni jānodarbina prāti. Jāliek lietā izdoma – kādu tematiku izvēlēties, kā iekārtot telpu, kādus māksliniekus piesaistīt? 

Lūk, ideja, kā piešķirt pasākuma vietai īpašu gaisotni – LED gaismas galdi svinību aprīkojumam. Tie pildīs gan galdam raksturīgo funkciju, gan būs arī kā silts gaismas avots. Tāpat šis galds lieliski derēs arī kā pamats dzērienu dzesēšanas traukam, kurā ledus gabaliņos vairākas stundas dzestrumu saglabās atspirdzinošie dzērieni pasākuma viesiem. 

Kur noderēs LED gaismas galdi? 
- Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas svinībās,
- Jaunu produktu prezentācijās,
- Izstāžu atklāšanas pasākumos,
- Uzņēmumu jubilejas svinībās,
- Mūzikas un deju festivālos u.c.

Galdi vienlīdz labi izskatīsies gan greznas muižas deju zālē, gan augstceltnes jumta terasē, gan arī uz aizsaluša ezera. 

Visērtākais veids, kā pasākumam nodrošināt funkcionālos LED gaismas galdus, ir izvēlēties to nomu pasākumu aprīkojuma servisā "Akurāts". Uzņēmuma komanda ne tikai piedāvā šāda inventāra nomu, bet arī tā piegādi un montāžu jebkurā vietā Latvijā. Ja nepieciešams, "Akurāta" speciālisti tos aizvedīs arī uz Igauniju un Lietuvu, ja pasākumu esat nolēmuši rīkot mūsu kaimiņvalstīs. 

Galdi veidoti no caurspīdīga sintētiska materiāla un pieejami vismaz piecās dažādās krāsās. To augstums ir 1,10 m, bet virsmas diametrs – 0,60 m. 

Noma – ērts un izdevīgs risinājums
Tā kā pasākumu organizatoriem nereti jādomā par katru detaļu svinību veiksmīgai norisei, tad liela vērtība ir jebkurš profesionāls atbalsts. Tāds var būt pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" – uzņēmums piegādās un uzstādīs dekoratīvos gaismas galdus jebkurā jūsu izvēlētā pasākuma vietā un laikā. 

Izvēloties galdu nomu, ieteicams apdomāt arī cita pasākuma aprīkojuma nepieciešamību. "Akurātā" plaša izvēlē pieejami dažādi galdi un krēsli, deju grīda, saliekama skatuve, bāra lete, garderobes aprīkojums, gāzes sildītāji u.c. Pirms veicat LED gaismas galdu nomas pieteikumu, aicinām aplūkot arī citas aprīkojuma papildiespējas, ko sniedz "Akurāts". 

Uzņēmumā pieejams arī viens no daudzveidīgākajiem nomas telšu piedāvājumiem Latvijā – sākot no nelielas platības teltīm un nojumēm līdz pat vairāku simtu kvadrātmetru lielām teltīm. 

Pasākumu aprīkojuma servisa darbinieki ir savas jomas profesionāļi – zinoši un pieredzējuši cilvēki. Viņi spēs ieteikt tieši jums piemērotāko risinājumu nomas inventāra izvēlē jūsu svinībām.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)