Banner 980x90

Latvijas Jaunatnes Olimpiādē arī Cēsu novada delegācija

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde dalību ņems arī Cēsu novada delegācija, kurā būs deviņi sportisti, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu pilsētas Sporta skolas direktore Rudīte Vanadziņa.

Cēsnieki būs pārstāvēti trijos sporta veidos - vieglatlētikā, riteņbraukšanā (BMX, MTB), pludmales volejbolā.

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde norisināsies no ceturtdienas, 13. līdz sestdienai,  15.jūnijam, Ventspilī. Jāatzīmē, ka pludmales volejbolistiem būs jādodas uz Liepāju.

Tajā kopumā piedalīsies 75 Latvijas novadu pašvaldības, kas pulcēs aptuveni 2500 jauno sportistu. Olimpiādes atklāšanas pasākums notiks Ventspilī ceturtdien, 13jūnijā, plkst.21.00.

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde notiek reizi divos gados, kur labākie jaunie sportisti sacenšas pašvaldību komandu sastāvos 26 Olimpiskajos sporta veidos, izcīnot ceļazīmi uz Eiropas Jaunatnes Olimpiādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)