Banner 980x90

Jāņmuižā notekūdeņu attīrīšanas iekārtas rekonstruēs Vidzemes energoceltnieks

Ceturtdien, 23.janvārī, Cēsu pilsētas SIA "Vinda" parakstīs līgumu ar SIA "Vidzemes energoceltnieks" par būvdarbu veikšanu Jāņmuižas notekūdeņu attīrīšanas iekārtu rekonstrukcijas projektā, aģentūru LETA informēja SIA "Vinda" projektu koordinatore Aina Krastiņa.

Lēmums par labu SIA "Vidzemes energoceltnieks" pieņemts iepirkuma konkursa kārtībā. Pretendenta piedāvātā līgumcena ir 198 579 eiro (139 562 lati) bez pievienotās vērtības nodokļa.

Iepirkuma priekšmets ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu rekonstrukcijas projektēšana un būvdarbi saskaņā ar tehnisko specifikāciju, kā arī autoruzraudzības darbi. Plānotais darbu izpildes termiņš ir astoņi mēneši no būvniecības sākšanas datuma, liecina iepirkuma procedūras nolikumā paustā informācija.

LETA jau ziņoja, ka decembrī SIA "Vinda" izsludināja atkārtotu iepirkuma procedūru projektā veicamajiem būvdarbiem.

Pirmoreiz iepirkums par veicamajiem darbiem tika izsludināts jau oktobrī, taču, kā iepriekš pastāstīja SIA "Vinda" tehniskās struktūrvienības vadītāja Vija Šveice, izvērtējot iepirkumu konkursā iesniegtos pieteikumus, konstatētas neprecizitātes iepirkuma tehniskajā specifikācijā, līdz ar to pieņemts lēmums pilnveidot iepirkuma nolikumu un to izsludināt atkārtoti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)