Banner 980x90

Izveidots Rīgas "Dinamo" televīzijas kanāls

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien darbu sācis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" veltīts televīzijas kanāls "360TV Dinamo Rīga", aģentūru LETA informēja "Lattelecom" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Līdz ar to Rīgas "Dinamo" kļuvusi par pirmo KHL vienību ar savu televīzijas kanālu.

Ar jaunā kanāla starpniecību hokeja fani varēs vēl tuvāk iepazīt savu iecienīto komandu. Tajā būs ekskluzīvi sižeti par komandas ikdienu, intervijas un personīgas sarunas ar spēlētājiem un treneriem, vēsturiski nozīmīgāko spēļu apskati, kurus no šī brīža skata punkta komentēs pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns, kā arī tiešraides no mājas spēlēm "Arēnā Rīga" - pieslēgšanās "360TV Dinamo Rīga" studijai, ko vadīs Armands Simsons un pēcspēļu intervijas ar spēlētājiem, kā arī abu komandu viedokļi no preses konferencēm.

Kanāls "360TV Dinamo Rīga" tapis "Lattelecom" un Rīgas "Dinamo" sadarbībā. Tas pieejams "Lattelecom" Interaktīvās un interneta televīzijas skatītājiem, tādējādi ērti skatāms ne tikai klasiski televizorā, bet arī planšetdatorā un viedtālrunī visā Latvijā, kur vien ir pieejams internets.

"Hokeja klubs Rīgas "Dinamo" vienmēr centies iepriecināt komandas fantastiskos līdzjutējus, ieviešot dažādus jauninājumus. Tādēļ esam ļoti gandarīti, ka viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem "Lattelecom" piedāvāja veidot jaunu televīzijas kanālu ar unikālu saturu par mūsu komandu," izteicies "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. "Turklāt, ņemot vērā inovatīvās tehnoloģijas, ko pēdējo gadu laikā Latvijā ir ieviesis "Lattelecom", arī jaunais televīzijas kanāls būs kaut kas ļoti inovatīvs un atšķirīgs no tā, kas ir bijis iepriekš, taču tajā pašā laikā arī interesants un aizraujošs. Nešaubos, ka visiem Rīgas "Dinamo" līdzjutējiem - un ne tikai jaunajā kanālā - būs, ko ar interesi skatīties."

"Hokejs vēsturiski ir viens no skatītākajiem sporta veidiem Latvijā, aizraujot lielu skaitu līdzjutēju. Īstie fani ne tikai ierodas uz savas komandas spēlēm, bet seko līdzi teju visām komandas aktivitātēm, tāpēc "360TV Dinamo Rīga" skatītājiem piedāvās daudz vairāk - būt ar komandu katru dienu, iepazīstot spēlētājus arī ārpus spēles laukuma," stāstījis "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Jaunais kanāls pie skatītājiem devies dienā, kad Rīgas "Dinamo" kārtējā spēlē "Arēnā Rīga" sacentīsies ar "Avtomobilist" komandu no Jekaterinburgas.

Šoreiz raidījumu ciklā "Lielā intervija" kā pirmos fani tuvāk varēs iepazīt kluba vadītāju Savicki, vienu no hokeja kluba nozīmīgākajiem, bet uz laukuma mazāk redzamajiem spēlētājiem - komandas ārstu Āri Aivaru, kā arī aizsargu, vienu no brāļiem Rēdlihiem - Krišjāni. Visiem līdzjutējiem, kuri ieradīsies uz spēli ceturtdien, "Arēnas Rīga" vestibilā būs iespēja piedalīties jaunā kanāla tapšanā, ierakstot video sveicienus komandai.

Rīgas "Dinamo" šīs sezonas 25 dueļos tikusi pie 30 punktiem, atrodoties Rietumu konferences pēdējā, 14.pozīcijā. Vienība no pirmā astotnieka joprojām atpaliek par deviņiem punktiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)