Banner 980x90

Iznācis Cēsinieku kluba Pavasara mēnešraksts

Šajās dienās ir iznācis biedrības "Cēsinieku klubs" Pavasara mēnešraksts, kurā apkopotas biedrības aktualitātes šī gada pirmajā ceturksnī.
Jaunajā mēnešrakstā varat uzzināt par Cēsinieku kluba valdes vēlēšanām un gatavošanos kluba desmitgadei, par sadarbību ar Cēsu skolām, projekta "Baltu baznīcu Cēsīm!" gaitu, atbalsta sniegšanu ģimenēm, Ģimenes dienu Cēsīs 15.maijā un citām aktualitātēm.
{baneris}
Izdevuma lappusēs ko interesantu un noderīgu atradīs arī jaunieši un viņu vecāki, jo stāstām par to, kā uzsācies projekts "Keep our brains at home 2", par kuru vairāk varat uzzināt mājas lapā www.cesnieki.lv. Turpinās arī mūsu projekts - sarunu seriāli jauniešiem "Vienas profesijas dažādās sejas."

Vēl šajā izdevumā varat tuvāk iepazīt Cēsinieku kluba biedru, revidentu un "Lattelecom" Regulēšanas lietu direktoru Aivaru Kreili, kā arī uzzināt par to, kādi iespaidi par biedrību ir mūsu praktikantei un nedaudz vairāk par mūsu jauno biedru – cēsnieku Tālivaldi Paegli no Kalifornijas ASV.

Saite uz mēnešrakstu.

Cēsinieku klubs ir domubiedru organizācija, kas apvieno esošos un bijušos cēsniekus – savas dzimtās pilsētas patriotus. Kluba biedri sanāk kopā, lai gūtu pozitīvas emocijas un uzturētu saikni ar Cēsīm, kā arī ģenerē un realizē radošus projektus, lai brīvprātīgi un pašaizliedzīgi palīdzētu Cēsīm kļūt par modernu, attīstītu un atpazīstamu pilsētu Latvijā un Eiropā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)