Banner 980x90

Interneta veikalā IT.LV datortehniku var iegādāties ātrāk un lētāk

Publicitātes foto
Publicitātes foto

IT nozare attīstās strauji, un jaunas preces parādās katru gadu. Turpina pieaugt arī lietotāju pieprasījums pēc tehnoloģijām. Ilgu laiku datoru komponentes varēja iegādāties tikai specializētajos veikalos vai noliktavās, bet tirdzniecība internetā ļauj samazināt izmaksas, un ieguvēji ir gan pircējs, gan pārdevējs, tāpēc tiešsaistē tagad var nopirkt arī visu nepieciešamo datoru un serveru veiksmīgai darbībai. Lielākais datortehnikas veikals Latvijā ir IT.LV. Šī veikala piedāvājumā atradīsiet datorpreces un detaļas maziem un lieliem birojiem, serveriem un tīklu apkalpošanai. 

Rūpējoties par klientu apmierinātību un servisa kvalitāti, IT.LV:
- sniedz pilnu informāciju par preci;
- sadarbojas tikai ar pārbaudītiem Eiropas ražotājiem;
- piegādā pasūtījumu 24 stundu laikā.

Plašākā datorpreču izvēle ir internetā
IT.LV interneta kataloga ir apkopoti tūkstošiem dažādu preču. Šī vienotā preču bāze tiek nemitīgi atjaunota, kas ļauj laikus informēt klientus par konkrētas detaļas pieejamību. Izmantojot meklēšanas filtrus, var ātri atlasīt preces pēc
- kategorijas;
- ražotāja;
- nosaukuma.

Ja Jūs meklējat retu vai no ražošanas jau izņemtu detaļu, IT.LV ir īstā vieta, kur to pasūtīt. Pateicoties plašam sadarbības partneru lokam, IT.LV spēj atrast tādas datora komponentes, kas nav pieejamas parastos elektronikas veikalos. Pasūtot retu detaļu, Jūs varat neuztraukties par tās kvalitāti, jo IT.LV izsniedz īpašu garantiju arī atjaunotai tehnikai un lietotām precēm. Savukārt jaunām precēm ir vismaz 2 gadu ražotāja garantija.

IT.LV – gan ātri, gan izdevīgi
Mūsdienās no tehnoloģiju nepārtrauktas darbības ir atkarīgs ļoti daudz, tāpēc ir īpaši svarīgi ātri piegādāt nepieciešamās IT detaļas. Pateicoties lielai preču bāzei un sadarbībai ar citām Latvijā izvietotajām noliktavām, IT.LV spēj izpildīt lielāko pasūtījumu daļu 24 stundu laikā. Nestandarta pirkumi tiek piegādāti pēc pāris dienām. Taču ātrums nav vienīgā IT.LV priekšrocība. Izvēloties šo interneta veikalu, varēsiet ietaupīt, jo
- IT.LV ir izstrādājis īpašu elastīgo cenu veidošanas sistēmu, kas ļauj iegādāties preces lētāk;
- var izvēlēties ekonomiskās klases piegādi, kas aizņem 5–6 darbdienas;
- vairumā gadījumu nebūs jāapmaksā piegāde no ārzemēm.

Personīgais menedžeris informēs Jūs par to, kādā posmā ir Jūsu pasūtījums, un paziņos par precīzu piegādes laiku.

IT.LV ir uzticams biznesa partneris un viens no lielākajiem datortehnikas izplatītājiem Baltijā. Ienāciet un pasūtiet nepieciešamās detaļas no labākajiem ražotājiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)