Banner 980x90

Heikile: Bija labs balanss starp uzbrukumu un aizsardzību

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar "Soči" spēlētājiem bija labs balanss starp uzbrukumu un aizsardzību, uzskata vienības galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo", uzsākot vienu no šīs sezonas pēdējām izbraukuma sērijām, ceturtdien ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Soči" vienību.

"Šodien spēlējām labi. Trešais periods bija lielisks, mums bija labi momenti, tomēr bez rezultāta. Mačā bija labs balanss starp uzbrukumu un aizsardzību," pēc dueļa izteicās Heikile. "Rīgas "Dinamo" pirmoreiz uzvarējuši "Soči" komandu un esmu apmierināts ar rezultātu."

"Nebūtu pareizi teikt, ka neieguvām divus punktus - mums paveicās, ka nopelnījām vienu," teica "Soči" komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs. "Pretinieks šoreiz spēlēja daudz labāk, izmantoja mūsu kļūdas un tāpēc arī uzvarēja. Zinām tam iemeslus, centīsimies tikt galā."

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā cīnīsies ar Kazaņas "Ak Bars" komandu. Nākamajā nedēļā komandai atkal gaidāmas trīs spēles savā laukumā, bet pēc tam sāksies valstsvienību pārtraukums.

Ar 43 punktiem 36 dueļos Rīgas "Dinamo" atrodama priekšpēdējā, 14., vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 13 punktiem.

Tikmēr "Soči" ar 59 punktiem 37 cīņās pacēlušies uz sesto pozīciju Rietumu konferencē.

Spēles labākos momentus skatieties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)