Banner 980x90

Dramatiska spēle Triobet Florbola līgā - "Pārgauja" pret "Talsi/Visbija"

Divas minūtes pirms Triobet Florbola līgas cīņas beigām esot vadībā ar 9:7 un iegūstot skaitlisko vairākumu, "Pārgauja" minūti un 50 sekundes veiksmīgi nosargāja sev pozitīvo rezultātu, taču pēdējās desmit sekundēs zaudēja divus vārtus, maču ar "Talsi/Visbija" noslēdzot neizšķirti 9:9.
Abām komandām jau pirms šīs spēles bija praktiski nereāli cīnīties par pirmajām divām vietām, kas automātiski ļautu iekļūt līgas pusfinālā, jo "RTU/Florbolam.lv" un FK"Rīga" pašlaik spēlē daudz pārliecinošāk. Tikmēr četras pārējās komandas pašlaik ir spēkos ļoti līdzvērtīgas, kas lika ar lielu interesi gaidīt šo maču.

Spēles pirmajā periodā viesi divreiz izvirzījās vadībā, taču mājinieki abas reizes atbildēja ar to pašu. Tomēr pārtraukumā viesi tik un tā devās pie optimistiskāka rezultāta, jo pretinieku vārtu tuvumā bumbiņu pārķēra Haralds Roze un Andris Blumbahs guva trešos vārtus – 3:2. Otrajā periodā viesi vispirms panāca divu vārtu pārsvaru, bet pēc tam labāki bija jau "Pārgaujas" spēlētāji, laužot cīņas gaitu un izvirzoties vadībā ar 5:4. Periods gan noslēdzās ar neizšķirtu 5:5.
{baneris}
Rezultatīvi iesākās trešais periods, jo nepilnās sešās minūtēs katra komanda guva pa diviem vārtiem, līdz ar to rezultāts joprojām bija neizšķirts. Šķita, ka cīņas liktenis tika izšķirts 57 minūtē, kad mājinieki 16 sekunžu laikā guva divus vārtus un jau 9:7. Viesu pēdējās cerības izgaisināja komandas kapteiņa Daneka Baloža noraidījums tieši divas minūtes pirms spēles beigām. Mājiniekiem atlika mierīgi nospēlēt līdz cīņas beigām, nosargājot uzvaru, taču "Pārgauja" metās uz priekšu, lai realizētu vairākumu. Desmit sekundes pirms cīņas beigām vienā no pretuzbrukumiem mājinieki pārkāpj notiekumus pie saviem vārtiem un Andris Jurkevics "ieliek" bumbiņu devītniekā. Taču tas vēl nebija viss, jo Blumbahs uzvarēja iemetienā un raidīja bumbiņu vārtu virzienā, kur tā pārlēca pāri vārtsargam, piezemējoties aiz vārtu līnijas – fantastiska izglābšanās ar 9:9.

Mājineku komandā rezultatīvākais ar trim gūtiem vārtiem un divām piespēlēm bija Ivo Balodis, bet zaudētājiem  Uvis Norde - vieni vārti un trīs piespēles.

Spēles protokols:


Turnīra tabula:
Vieta Komanda Spēles Punkti
1 FK Rīga 4 8
2 RTU/Florbolam.lv 4 8
3 Ķekavas novads 4 3
4 SK Pārgauja 5 3
5 Irlava-Lainets 4 2
6 Talsi/Visbija 5 2

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)