Banner 980x90

Citadeles Cēsu klientu apkalpošanas centrā atvērto durvju dienas

Cēsīs notiek Vispasaules Cēsnieku dienas, kur piedalās arī banka Citadele, aicinot ikvienu interesentu iegriezties bankas klientu apkalpošanas centrā un konsultēties par finansējuma un bankas pakalpojumu saņemšanas iespējām, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja bankā.

"Ārzemēs dzīvojošie latvieši ne reti izmanto banku pakalpojumus Latvijā, saņem kredītus īpašumu iegādei, noformē maksājumu kartes," atzīst Citadeles Privātpersonu kreditēšanas daļas vadītāja Baiba Tētiņa. "Tas priecē, jo redzam, ka cilvēki vēlas un plāno atgriezties Latvijā."

Hipotekāro kredītu noformēšana ārzemēs dzīvojošiem latviešiem ir ar standarta nosacījumiem. Lai apliecinātu ienākumus, nepieciešams konta izraksts un izziņa no nodokļu administrācijas institūcijas.

Vispasaules Cēsnieku dienās no 21. līdz 25.jūlijam Citadelē atvērto durvju dienu laiks ir izsludināts no plkst.15.00 līdz plkst.17.00, kad īpaši tiek gaidīti ārzemēs dzīvojošie latvieši.

Vispasaules Cēsnieku dienas ir iespēja satikties cēsniekiem no visas pasaules, turklāt kopīgās sarunās meklēt idejas kā Cēsis veidot par vēl jaukāku vietu dzīvošanai un strādāšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)