Banner 980x90

Cēsu pilī notiks ikgadējā informācijas diena gidiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau ceturto gadu Cēsu pilī tiek rīkota informācijas diena gidiem. Piektdien, 4.novembrī tiek gaidīti visi gidi, kuri kopā ar grupām vai individuālajiem ceļotājiem apmeklē vai plāno apmeklēt Cēsis un Cēsu Pils kompleksu, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un tūrisma centrs" pārdošanas vadītāja Anita Ābeltiņa.

Pēc restaurācijas un rekonstrukcijas darbiem Cēsu Viduslaiku pils Rietumu tornis ir atvērts apmeklētājiem ar daudziem uzlabojumiem un papildinājumiem. Gidiem būs iespēja ar tiem iepazīties klātienē Viduslaiku pils speciālistu pavadībā. Pēc ekskursijas pasākumu dalībnieki uzzinās par gaidāmajiem jaunumiem gan Viduslaiku pilī, gan Cēsu Vēstures un mākslas muzejā, kā arī tiks sniegta informācija par aktualitātēm tūrisma piedāvājumā Cēsīs un Cēsu apkārtnē.

Kā katru gadu, gidus sagaida neliels gastronomisks baudījums – šogad viduslaicīgā noskaņā, norāda Ābeltiņa.

Pēc iepazīšanās ar jaunumiem Cēsu pilī, plānots Āraišu arheoloģiskā muzejparka apmeklējums un neliela ekskursija Āraišu apkārtnē, kuras laikā cita starpā būs iespēja iepazīties ar Drabešu muižas amatu māju un radošajām iespējām tajā.

Dalības maksa ir 5 eiro. Pieteikšanās pasākumam līdz svētdienai, 30.oktobrim uz e-pastu anita.abeltina@cesis.lv. Vairāk informācijas par pasākumu varat iegūt piezvanot uz tālruni 27878549.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)