Banner 980x90

Cēsu pašvaldības iedzīvotāju kopējais parāds par siltumu samazinājies par 24%

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Cēsu novada pašvaldības iedzīvotāju kopējais siltumenerģijas parāds 31.augustā sastādīja 217 156 eiro, kas salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir samazinājums par 24%.

Kā aģentūru LETA informēja "Cēsu siltumtīklu" pārstāve Marta Petrova, aktīvs darbs ar parādniekiem rāda, ka siltumenerģijas parādu tendence ir samazināties.

SIA "Cēsu siltumtīkli" siltuma tarifs septembrī ir 59,78 eiro par vienu megavatstundu (bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN)). Iepriekšējā gada septembra siltuma tarifs bija 62,93 eiro par vienu megavatstundu (bez PVN). Tarifa samazinājums pret iepriekšējo gadu sastāda 5%. Kamēr turēsies šāda dabasgāzes cena, siltumenerģijas cena paliks pašreizējā līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)