Banner 980x90

Cēsu novada skolēniem notiks nākotnes iespēju dienas

No 28. līdz 29.maijam Cēsu 2.vidusskolā notiks Nākotnes iespēju dienas.

Tajās Cēsu novada skolēni aicināti iepazīties ar aroda apgūšanas iespējām Priekuļu tehnikumā un Cēsu Profesionālajā vidusskolā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Trešdien, 29.maijā, no plkst.10.00 līdz plkst.12.00 Priekuļu tehnikuma jaunieši iepazīstinās skolēnus ar ēdināšanas pakalpojuma speciālista profesiju.

Savukārt ceturtdien, 29.maijā, no plkst.10.00 līdz 12.00 Cēsu Profesionālā vidusskola interesentiem rīkos radošās darbnīcas un pastāstīs par mācību iespējām savā skolā.

Šajās dienās gaidīti visu Cēsu novada skolu skolēni, kuri vēlas iepazīties ar sev interesējošo profesiju mācību iespējām

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)