Banner 980x90

Cēsu novada jauniešus aicina uz diskusiju par vardarbību

Cēsu speciālisti ir iesaistījušies resursu centra sievietēm "Marta" realizētajā, OAK fonda finansētajā projektā "Sargi sevi – sargi līdzbiedrus!", kura ietvaros tiek organizētas zēnu un meiteņu grupas Cēsīs, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē Iveta Jermolājeva, Cēsu Bērnu un jauniešu centra Jaunatnes lietu speciāliste.

Sadarbības ietvaros tiek organizēta arī strukturēta diskusija jauniešiem par tēmu vardarbība, kas notiks 5.decembrī Cēsu 1.pamatskolā no plkst.14.30 - 17.30. Diskusijas mērķis ir aktualizēt vardarbības tēmu, izglītot sabiedrību, iesaistot jauniešus.

Diskusija palīdzēs jauniešiem vairāk izprast, kas ir un nav vardarbība, kādi ir seteotipi par vardarbību, kā sevi pasargāt no vardarbības. Diskusijas laikā tapušās idejas arī tiks izmantotas 2013.gada pavasarī gaidāmajā resursu centra sievietēm "Marta" un OAK fonda organizētajā kampaņā "Jaunieši pret vardarbību".

Līdzīgas diskusijas notiks arī Jēkabpilī un Jelgavā. Diskusijai Cēsīs aicinti pieteikties jaunieši no visām Cēsu novada izglītības iestādēm. To var izdarīt, rakstot uz e-pastu iveta.jermolajeva@dome.cesis.lv Kopējais diskusijas dalībnieku skaits – 50 jaunieši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)