Banner 980x90

Cēsu Kultūras centra administrācija maina mītnes vietu

Sākot ar š.g. 15.februāri Cēsu Kultūras centra administrācija atradīsies Vidzemes Vēstures un Tūrisma centra ēkā Baznīcas laukumā 1.
Biļetes uz Cēsu Kultūras centra organizētajiem pasākumiem ar 12.ferbruāri varēs iegādāties Cēsu Tūrisma informācijas centrā (Pils laukums 9) katru dienu no 10.00 - 17.00 izņemot pirmdienas.

Atvainojamies apmeklētājiem par sagādātajām neērtībām, ja saistībā ar pārcelšanos tiks traucēta informācijas aprite un administrācijas pieejamība laikā no 8. līdz 15. februārim.

Cēsu Kultūras centra kontakttālruņi un e-pasta adrese netiek mainīta: tālr. 64122922, fakss 64122431, e- pasts: info@kulturcentrs.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)