Banner 980x90

Cēsu Jaunās sākumskolas projekts iegūst Drošības fonda finansējumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Biedrības "Cēsu Jaunā skola" iesniegtais projekts Cēsu Jaunās sākumskolas vajadzībām, lai uzlabotu drošību un samazinātu negadījumu risku skolā, ir ieguvis trešo lielāko balsu skaitu (414 balsis) un saņēmusi "If" Drošības fonda finansējumu 1000 eiro apmērā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja "If" Apdrošināšana komunikācijas vadītāja Daiga Bluķe.

Biedrība "Cēsu Jaunā skola" Cēsu Jaunajā sākumskolā par iegūto finansējumu plāno sakārtot ugunsdrošības jautājumus. Sākumskolas ēkā celta 1958.gadā, kapitālie remonti tajā nav veikti un ēkā nav evakuācijas izejas no otrā stāva, tādēļ ēkā no otrā stāva tiks izbūvētas evakuācijas kāpnes un pilnībā tiks pabeigta ēkas drošības sistēmu sakārtošana. 

Biedrības un skolas atbalstītājiem jau no paša sākuma izdevās pārliecinoši mobilizēt savus atbalstītājus un gandrīz visu publiskā balsojuma laiku par iesniegto projektu bija atdots pietiekami liels balsu skaits, lai noturētos populārāko projektu trijniekā. Jāpiebilst gan, ka pēdējā balsošanas nedēļā sīvu konkurenci projektam izrādīja arī Madonas jauniešu un bērnu iniciatīvas centrs "Kubs", kuram gan balsojuma beigās gan tomēr pietrūka atbalsta, lai nokļūtu populārāko projektu trijniekā. 

Pavisam "If" Drošības fonds atbalstīs trīs visvairāk balsis ieguvušos projektus. Vēl finansējumu 1000 eiro apmērā ir ieguvis Skrundas bērnudārzs "Liepziediņš", kas par iegūtajiem līdzekļiem finansēs ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu. Savukārt trešais balsojuma uzvarētājs ir Rīgas Mežciema pamatskola, kas par iegūtajiem 1000 eiro finansēs videonovērošanas un signalizācijas sistēmas iegādi un uzstādīšanu.

Kopumā "If" Drošības fonda finālā iekļuva 10 projekti, par kuriem fināla balsojumā atdotas 2745 balsis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)