Banner 980x90

Cēsu Jaunajā sākumskolā otro mācību gadu uzsāk piecreiz vairāk audzēkņu

Pirmdien, 1.septembrī, jaunās, plašākās telpās Cēsīs, Ziemeļu ielā 16, savu otro mācību gadu uzsāks Cēsu Jaunā sākumskola.

Kā pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv norādīja Cēsu Jaunās sākumskolas direktore Dana Narvaiša, pašu vecāku pērn dibinātajai Cēsu Jaunajai sākumskolai pirmajā mācību gadā izdevies ne vien nostiprināties, piedāvājot mūsdienīgu un kvalitatīvu izglītību, bet arī ar savu apmācību modeli pievilināt Cēsīm jaunas ģimenes.

2014./2015.mācību gadā skolā mācīsies jau 40 audzēkņi. Šogad pēc vecāku pieprasījuma un iniciatīvas skolā ir atvērtas arī divas pirmsskolas grupas bērniem vecumā no 1,5 līdz 5 gadiem. Šī ir pirmā privātā pirmsskolas iestāde Cēsu novadā.

Cēsu Jaunās sākumskolas pieeja un risinājumi, kā veidot bērniem piemērotu un radošu mācīšanās un mācīšanas vidi, ir iedvesmojuši arī izglītības programmas "Iespējamās misija" absolventes Ilzi Loginu un Daci Jaundālderi izveidot skolas filiāli Rīgā. 1.septembrī durvis vērs Cēsu Jaunās sākumskolas filiāle - Rīgas Jaunā sākumskola, kurā šogad mācības varēs apgūt skolēni no 1. līdz 3.klasei.

Gan Cēsīs, gan Rīgā ir izveidota spēcīga pedagogu komanda, kas rūpēsies par Latvijas izglītības standartā noteikto prasību pielāgošanu 21.gadsimta skolas mācību procesa redzējumam, kā arī radīs iedvesmojošu un radošu atmosfēru skolas telpās.

Cēsu Jaunā sākumskola ir akreditēta izglītības iestāde. Skolas dibinātājs ir biedrība "Ģimenes izglītības centrs "Cēsis". Biedrībā ir apvienojušies Cēsu un apkārtnes vecāki, kuri vēlas līdzdarboties Cēsu dzīves vides uzlabošanā, īpaši domājot par Cēsīm kā ģimenēm ar bērniem draudzīgu dzīves vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)