Banner 980x90

"Cēsu Cālis" norisināsies jau astoņpadsmito reizi

Sestdien, 5.aprīlī, plkst.12.00, Cēsu 2.pamatskolā, jau astoņpadsmito reizi norisināsies mazo vokālistu konkurss "Cēsu Cālis".

"Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" un mūzikas pedagoģe Ina Aizgale, organizē mazo vokālistu konkursu "Cēsu Cālis 2014", kas ir kļuvis par skaistu pavasara tradīciju, plašajā Cēsu kultūras dzīvē, šogad notiekot jau astoņpadsmito gadu pēc kārtas.

"Cēsu Cālis" ir lieliska iespēja mazajiem mūzikas izpildītājiem pierādīt sevi uz lielās skatuves un, iespējams, spert pirmos soļus pretī savam sapnim - dziedātāja karjerai.

Konkursa mērķis ir veicināt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, parādīt savus talantus radošajā pašizteiksmē. Augsto konkursa kvalitāti nodrošina kompetenta žūrija un aparatūras tehniskais nodrošinājums, gan konkursa, gan mēģinājumu laikā.

Dalībnieki tiek reģistrēti tikai pēc pieteikuma anketām. Tā un konkursa nolikums atrodams novada pašvaldības mājas lapā. Dalībnieku reģistrācija notika līdz 31.martam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)