Banner 980x90

Cēsnieki neapmierināti ar bedraino stāvlaukumu pie vecā tirgus

Vairāki cēsnieki izteikuši neapmierinātību ar bedrēm stāvlaukumā pie vecā tirgus. "Būtu laba vieta, kur bez maksas novietot automašīnu, diemžēl tur ir tik milzīgas bedres, ka sanāk īsta tehnikas laušana. Interesanti, kam šī teritorija pieder. Vai nevajadzētu kaut ko darīt situācijas uzlabošanai, vai arī šo laukumu slēgt kā lietošanai nepiemērotu?" laikrakstam "Druva" jautā autovadītājs Vilnis.

"Druva" noskaidroja, ka šī teritorija pieder sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "Cēsu tirgus", kas ir Cēsu novada pašvaldības dibināta kapitālsabiedrība. Valdes priekšsēdētājs Māris Bērziņš paskaidroja, ka teritorijā joprojām nav uzsākta būvniecība, ko bija plānots sākt 2008.gada februārī: "Ar "Plus V" SIA ir noslēgts nomas līgums par šo teritoriju, viņi nav teikuši, ka neko nedarīs, bet pagaidām nekādas aktivitātes no viņu puses nav. Ar novada pašvaldību esam vienojušies, laukumu nenorobežojam, lai tie, kuri vēlas, atstāj tur automašīnas. Mums nav tādu finanšu resursu, lai visos laukumos aiztaisītu bedres, turklāt, ja to izdarīsim, bet nomnieks tomēr sāks darbus, nauda būs izsviesta vējā.

Lai arī laukums ir bedrains, tas ir labāk, nekā ja tur būtu izrakta būvbedre, kas tagad būtu pilna ar ūdeni. Ja autovadītājus neapmierina laukuma klājums, turpat ir smilšu laukums automašīnu novietošanai. Turklāt no 1.septembra Cēsu ielās beigs darboties maksas stāvēšanas režīms, mašīnas pilsētas centrālajā daļā uz vienu stundu varēs novietot, par to nemaksājot. Tātad izvēle ir, bet ir skaidrs, ka bedres laukumā pie vecā tirgus lāpītas netiks. Vismaz mēs to nedarīsim, raksta "Druva".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)