Banner 980x90

Cēsīs tikšanās ar Vankūveras olimpiādes dalībniekiem

Sestdien 17.aprīlī plkst.14.00 Cēsu bērnu un jauniešu interešu centrā Cēsīs, Bērzaines ielā 4, notiks tikšanās ar olimpiešiem – skeletonistiem brāļiem Dukuriem, kā arī bijušajiem Cēsu pilsētas sporta skolas audzēkņiem, kuri piedalījās Vankūveras olimpiādē.
Būs iespēja uzdot sportistiem jautājumus, apskatīt Olimpisko sudraba medaļu, olimpiešu fotogaleriju un saņemt autogrāfus.

Pirms tikšanās tiks sveikti labākie Cēsu novada sportisti, kuri izcīnījuši godalgotās vietas Latvijas II ziemas Olimpiādē, Latvijas Jaunatnes ziemas Olimpiādē un Latvijas veterānu sporta spēlēs un viņu treneri. Kā arī tiks sveikti Vankūveras Olimpisko spēļu dalībnieki- Cēsu Sporta skolas audzēkne Anete Brice un trenere Andžela Brice, bijušie Cēsu Sporta skolas audzēkņi Edgars Piksons, Kaspars Dumbris, Līga Glāzere un Gerda Krūmiņa, kā arī seškārtējs Olimpisko spēļu dalībnieks Ilmārs Bricis.
{baneris}
Laipni aicināti piedalīties un aktīvi uzdot jautājumus olimpiešiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)