Banner 980x90

Cēsīs par domes priekšsēdētāju ievēlēts Rozenbergs - papildināts

Papildināta visa ziņa

Cēsu novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē piektdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Jānis Rozenbergs, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja pašvaldībā.

Kā Cesis24.lv pavēstīja Administratīvi juridiskās nodaļas vadītājas vietniece administratīvajos jautājumos Ija Groza, par Cēsu novada domes priekšsēdētāju ar desmit balsīm "par" un piecām "pret" ievēlēts līdzšinējais domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Rozenbergs no "Vienotības".

Domes priekšsēdētāja amatam kā otrs kandidāts tika virzīts Aleksandrs Bimbirulis.

Par novada domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Mārtiņš Malcenieks, kurš arī pārstāv "Vienotību". Kā otrs kandidāts priekšsēdētāja vietnieka amatam tika virzīts Jānis Goba.

Pašvaldības pārstāve informē, ka sēdē piedalījās visi 15 novada domes sēdi un nākamā domes sēde notiks ceturtdien, 27.jūnijā.

Pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv jau vēstīja, ka "Vienotība" iespējamo koalīciju pārrunā ar vairākām partijām.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka savu kandidātu uz Cēsu novada domes priekšsēdētāja amatu virzīs arī Zaļā partija.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Cēsu novada domē "Vienotība" šajās vēlēšanās ieguvusi septiņus no 15 deputātu mandātiem, līdz ar to vadības grožu noturēšanai partijai tomēr nākas meklēt sabiedrotos koalīcijai.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka, lai arī konkrētus nākotnes plānus Cēsu novada līdzšinējais priekšsēdētājs Gints Šķenders nenorāda, viņš atklāj, ka tie varētu būt saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamajiem īpašumiem un līdzīgām jomām, kurās jau iepriekš iegūta pieredze un kontakti. Šķenders vēlēšanās šogad 1.jūnijā nekandidēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)